lördag 10 mars 2012

Lite ljusare, mycket bättre!

Så var vi en bit inne i mars månad och det är påtagligt ljusare, både vid ankomsten till jobbet, såväl som vid återresan till hemmet. Små krokusar tittar upp här och där i trädgården och i vanlig ordning blir jag barnsligt förtjust och entusiastisk.
Tulpanperioden är kommen, och varje vecka ser jag till att ha en färsk bukett härliga tulpaner i alla tänkbara färgställningar på bordet. Det känns så fräscht och hoppingivande med just tulpaner!

Idag är J:s snälla föräldrar här och hjälper oss att få ordning i trädgården. Efter dräneringen blev ett berg av sten och betong liggande runt huset i väntan på bortforsling och nu är det hög tid att åtgärda det. Bygglovet på vår nya altan har kommit och det börjar bli dags att förbereda för var plintar och stolpar ska slås ner i berget.

Det är i sanning vår! Sju plus och lite blåsigt men det ser lovande ut! I kväll är det dessutom melodifestivalfinal och då ska vi sitta bänkade och förhoppningsvis se Loreen vinna. (Om det blir som det brukar så röstar Sveriges befolkning helt tokigt och i morgon fylls löpsedlarna av feta krigsrubriker: Fel låt vann!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar