tisdag 19 april 2016

Hallå!? Våren!?

Jo visst har vitsipporna börjat blomma, krikonträdet slagit ut i blom och vintergrönan likaså, men fy tusan vad det är kallt! En dag för någon vecka sedan hade vi skön värme då vi njöt på altanen och i uterummet och dessutom passade på att inviga grillen för säsongen, men i övrigt är det isvindar och blygsamma temperaturer under tio grader som har dominerat april...

För ett par veckor sedan firade vi lilla S när hon fyllde två år och huset fylldes med hela tjocka släkten. Underbart! Jag älskar ju kalas och högtider och som tur var kunde vi utnyttja uterummet eftersom vi var 16 personer och behövde all upptänklig yta som kunde uppbringas.

Barnet förärades med kläder, lektält, kryptunnel, innebandyklubbor och diverse andra attiraljer. Hennes förtjusning över uppmärksamheten gick inte att ta miste på, när vi i samlad tropp sjöng "Ja må du leva" intill de ljusdekorerade tårtorna.

Och hur går det med avloppet, undrar den nyfikne läsaren, och jag kan meddela att det går inte alls! Två VVS-firmor har varit här och tittat och ingen av dem bemödar sig att höra av sig. Jag har jagat dem och lämnat otaliga meddelanden men icke ett svar. Högst irriterande! Hur svårt kan det vara att slänga iväg ett sms eller ett samtal och säga - Vi vill/kan inte åta oss jobbet...?

Nu har jag precis fått tips om en annan kille som skulle kunna vara ett alternativ men jag förbehåller mig ändå rätten att förbli skeptisk mot hantverkare, så det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar