torsdag 17 november 2011

Förlovade!

I fredags, närmare bestämt den 11.11.11 förlovade vi oss. Jag och J åkte ut till Saltholmen och i solnedgången, ute på en klippa, med havet nedanför oss gick han ner på knä och friade. Kan det bli mer romantiskt än så? Tog jag till lipen? Ja det kan ni ge er katten på att jag gjorde!

Jag vet att min man är romantisk, men att han verkligen skulle fria, när vi ändå hade kommit överens om att förlova oss, det visste jag inte. Det var ett sådant där ögonblick som man sparar i hjärtat. Den där perfekta stunden med solen som ett glödande klot på väg ner i horisonten, hand i hand med mitt hjärtas kärlek och en ring på fingret. Låter det smörigt? Då kanske du inte ska läsa mer i just det här inlägget.

Efter att vi växlat ringar tog vi oss försiktigt nerför klipporna igen och tog båten från Saltholmen till pensionat Skäret på Styrsö. Där åt vi en fin förlovningsmiddag i en underbar miljö. Vi beundrade våra nya ringar och njöt av den goda maten. När vi kom tillbaka till Saltholmen körde vi in till stan och besökte Js mormor och morfar på Stampens kyrkogård och min farmor och farfar på Örgryte gamla. Ljusen lyste upp mörkret men det gjorde nog vi med. Visst kan man stråla av lycka och vi kände oss rusiga och nyförälskade.

I ringarna hade vi graverat in: Falkeman ♥ Helvetica.
Det var våra nicknames på forumet där vi först lärde känna varandra. Vårt MC-intresse var det första vi delade och nu delar vi så mycket mer. Jag hoppas att vi får göra det många år framöver, jag och min blivande man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar