tisdag 9 mars 2010

Middagstips eller mathållningens lågvattenmärke

  • 3-minuters nudlar, äts direkt ur kastrullen vid diskbänken. Smidigt!
  • Knäckebröd med tveksamt gammal pesto som pålägg, alternativt ketchup (grillkrydda när det kniper)
  • Ett stekt ägg. (Herregud fanns det verkligen ett ägg kvar. Hur gammalt är det?!) Salt, grillkrydda eller ketchup.
  • Snabbmakaroner med ketchup. (Hur gammal är den här ketchupen egentligen...?)
  • Gröt: havregryn och vatten i micron två minuter, äts naturell i avsaknad av mjölk och sylt. Glömmer alltid salta.
  • En näve havrefras (mjölken fortfarande slut) Hittar några russin och festar loss på dem.
  • Spaghetti. (Ketchupen slut)

Mina måltider intas utan undantag framför TV:n eller vid diskbänken. Maxtid 10 minuter. Billigt och bra, ingen nämnvärd disk att ta hand om och lunch äter man ute på jobbet.

Toppen! Verkligen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar